Bezoekadres

Tongerlostraat 35
5975 NC Sevenum

T: 077 - 3333 000
E: info@onroerendgoedpromotie.nl

Huizenpartner.nl FacebookHuizenpartner.nl Blogspot
 

Vastgoedmarketing™

Onroerendgoedpromotie.nl brengt professionele en particuliere kopers en verkopers op een vernieuwende en efficiënte wijze tot elkaar met haar Vastgoedmarketingproces™. Vastgoed wordt zo opvallend anders, met de beste uitstraling en service voor de juiste doelgroepen in de markt gezet. Hierdoor worden optimale opbrengsten en minimaal risico gegarandeerd.
Promotie is onze professie.

Fase 2 Voorinformatie

In deze fase wordt de eerste indruk van uw toekomstige project uitgebreid gepresenteerd met behulp van voorlopig ontwerp visualisaties en omschrijvingen. In een eigen projectpositionering inclusief eigen huisstijl, specifiek gericht op de gedefinieerde doelgroep. De totale beleving zoals gedefinieerd in de oriëntatiefase is richtinggevend hier. Direct raak vastgoedmarketing!™ garandeert u optimale aandacht. U verzamelt continu steekhoudende informatie over geïnteresseerden en hun interesse-profielen in deze fase.

Tevens is het mogelijk voor uw bouwconcepten continu in deze fase, marktonderzoek, kandidaat-kopers en -geïnteresseerden te verzamelen. Nu weet u exact wanneer de tijd rijp is voor uw project en u verzamelt reeds uw kandidaat-kopers voordat u start met de bouw.

Zie hier een voorbeeld:

Croonencraen Planontwikkeling - Voorfase/Planonderzoek
> www.verrukkelijkwonen.nl

 

Werkwijze

In deze periode verzamelen we de gegevens van geïnteresseerden, of werken we zo u wilt met voorinschrijvingen. Diverse modules zijn beschikbaar om te testen of uw voorgenomen planontwikkeling aansluit bij de wensen en eisen van de eerder gedefinieerde doelgroepen. Deze informatie kunt u 24 uur per dag van uw projectwebsite downloaden in de vorm van een marktinformatierapport. Het marktinformatierapport is een prima middel om te gebruiken bij uw gesprekken met gemeenten, makelaars en of de architect. Tevens kan met deze informatie de uiteindelijke prijs-/ kwaliteitsverhouding voor start verkoop beter in balans gebracht worden, met als resultaat een hogere totaalopbrengst. Als laatste leidt deze informatie ook tot eventuele aanscherping van de projectpositionering en de in te zetten marketingbouwstenen daarin.

Succes bij start verkoop van uw project is met de voorinformatie-fase gegarandeerd. Iedereen wordt gedurende deze fase tot en met de realisatie van uw project op de hoogte gehouden met nieuwsbrieven.

 

Breng mij nu naar
Fase 1 Start doelgroeporiëntatie
Fase 2 Start voorinformatie
Fase 3 Start verkoop
Fase 4 Start bouw
Fase 5 Start oplevering

Wilt u zich verder laten informeren, maak dan een afspraak met Marwin Dekkers of Marjolein Bull. Of laat uw gegevens even achter in ons formulier, dan nemen wij terstond contact met u op. Ga hier naar onze contactgegevens.

Slimmere promotie van vastgoed loont
Voor ontwikkelaars en makelaar

Lees meer