Bezoekadres

Tongerlostraat 35
5975 NC Sevenum

T: 077 - 3333 000
E: info@onroerendgoedpromotie.nl

Huizenpartner.nl FacebookHuizenpartner.nl Blogspot
 

Beleving

Door het grote aanbod van projecten in de huidige markt is positief onderscheiden belangrijk. Onroerendgoedpromotie.nl concentreert zich daarom op nieuwe en effectievere dimensies zoals ‘belevingsvergroting’ en ‘bereikvergroting’ van projecten. Dit is gegoten in het Vastgoedmarketingproces™ waarin met de opdrachtgever het totale traject kan worden doorlopen van doelgroep- en conceptdefinitie, voorinschrijving, start verkoop, bouw en nazorg.

Onze belevingsdimensie

Belevingsvergroting richting de doelgroep is samen met bereikvergroting dé doorslaggevende dimensie voor een succesvol project. Doch beleving is iets subjectiefs, voor ieder mens anders. Het is een ware kunst mensen te doen laten voelen en te laten beleven dat een zo belangrijke investeringskeuze in alle opzichten de juiste is.

Weloverwogen vormgeving
Woorden, beelden, professionele fotografie, visualisaties, sfeervolle teksten, typografie en een fijne en open-minded benadering - tezamen verrasende communicatiecreativiteit - bepalen voor een belangrijk deel de belevingsdimensie: de sfeer, de uitstraling, het gevoel en de activiteit van uw project naar de beoogde doelgroepen.
Van belang is hierin vernieuwend te zijn, doch ook praktisch.Zeker niet te overdrijven, dat heeft de hedendaagse consument direct door.
In creatie van de juiste beleving en de versterking ervan, heeft u met Onroerendgoedpromotie.nl een professionele partner.

 

Wij leiden u hier kort door een héél klein gedeelte van onze beeldenbank met hier en daar een tekstuele en typografische ondersteuning uit onze eigen keuken …

Beleef onze belevingsdimensie

Beleef onze belevingsdimensie


Tijd voor een nieuwe aanpak ...
Makelaardij 2.1

Lees meer of maak direct een afspraak met ons via www.afspraaklink.nl.

Lees meer