Bezoekadres

Tongerlostraat 35
5975 NC Sevenum

T: 077 - 3333 000
E: info@onroerendgoedpromotie.nl

Huizenpartner.nl FacebookHuizenpartner.nl Blogspot
 

Vastgoedmarketing™

Onroerendgoedpromotie.nl brengt professionele en particuliere kopers en verkopers op een vernieuwende en efficiënte wijze tot elkaar met haar Vastgoedmarketingproces™. Vastgoed wordt zo opvallend anders, met de beste uitstraling en service voor de juiste doelgroepen in de markt gezet. Hierdoor worden optimale opbrengsten en minimaal risico gegarandeerd.
Promotie is onze professie.

Fase 1 Doelgroeporiëntatie

Afhankelijk van de projectgrootte en de reeds aanwezige informatie bij uw ontwikkelingsmanager beleggen we deze fase in een of meerdere efficiënte en zeer praktische sessies. We hebben hier een eigen creatieve werkmethodiek als onderdeel van ons Direct raak vastgoedmarketing!™-proces, die telkens weer zijn waarde bewijst. Belangrijk genoeg want 85% van het verkoopsucces van uw project wordt in deze fase samen met de voorinformatie-fase bepaald.

Werkwijze

Vraagstukken die we op een creatieve wijze samen doorlopen zijn:

Doelgroepbeschrijving: Wie is precies onze doelgroep? Waar en hoe leven ze?
Belevingsvergroting: Waardoor wordt ze geïnspireerd? Hoe beleeft ze waarde met betrekking tot de woon-, leef- en werkomgeving, maar ook met betrekking tot het gewenste totale koopproces?
Bereikvergroting: Hoe kunnen we de doelgroep op slimmere wijze bereiken?

Deze sessies leiden tot een volledig uitgewerkt en goedgekeurd voorstel voor uw totale projectpositionering, inclusief projecthuisstijl, met daarin alle benodigde en samen vastgestelde marketingbouwstenen.

Mocht u niet direct tevreden zijn over onze voorstellen?
Wij gaan voor het beste resultaat en 100% tevredenheid.
U betaalt hiervoor niets extra’s.

 

Breng mij nu naar
Fase 1 Start doelgroeporiëntatie
Fase 2 Start voorinformatie
Fase 3 Start verkoop
Fase 4 Start bouw
Fase 5 Start oplevering

Wilt u zich verder laten informeren, maak dan een afspraak met Marwin Dekkers of Marjolein Bull. Of laat uw gegevens even achter in ons formulier, dan nemen wij terstond contact met u op. Ga hier naar onze contactgegevens.

Slimmere promotie van vastgoed loont
Voor ontwikkelaars en makelaar

Lees meer