Bezoekadres

Tongerlostraat 35
5975 NC Sevenum

T: 077 - 3333 000
E: info@onroerendgoedpromotie.nl

Huizenpartner.nl FacebookHuizenpartner.nl Blogspot
 

Vastgoedmarketing™

Onroerendgoedpromotie.nl brengt professionele en particuliere kopers en verkopers op een vernieuwende en efficiënte wijze tot elkaar met haar Vastgoedmarketingproces™. Vastgoed wordt zo opvallend anders, met de beste uitstraling en service voor de juiste doelgroepen in de markt gezet. Hierdoor worden optimale opbrengsten en minimaal risico gegarandeerd.
Promotie is onze professie.

Fase 4 en 5 Bouw en oplevering

Direct raak vastgoedmarketing!™ garandeert dat alle communicatiebouwstenen gedurende elke fase van het optimaal aangepast en beheerd worden, levendig blijven, om het beslis- en koopproces van uw doelgroep optimaal te sturen.
Op het moment dat bouw- en opleverinsdata bekend zijn wordt dit in overleg gecommuniceerd aan de geïnteresseerden en kandidaatkopers via de diverse beschikbare bouwstenen zoals website, advertenties, projectborden en (email)nieuwsbrieven.

Actief worden zo de risico’s die potentiële kopers zien, in het algemeen in nieuwbouwprojecten en in het bijzonder in uw project, geminimaliseerd. Eventueel worden financiële partners door ons gemobiliseerd om bijvoorbeeld een verkoop-garantie te bieden van de huidige woning op het moment van oplevering van de nieuwbouwwoning. Iedereen wordt gedurende start verkoop tot en met de oplevering van uw project op de hoogte gehouden met nieuwsbrieven, zodat er niets aan toeval wordt overgelaten.

 

Breng mij nu naar
Fase 1 Start doelgroeporiëntatie
Fase 2 Start voorinformatie
Fase 3 Start verkoop
Fase 4 Start bouw
Fase 5 Start oplevering

Wilt u zich verder laten informeren, maak dan een afspraak met Marwin Dekkers of Marjolein Bull. Of laat uw gegevens even achter in ons formulier, dan nemen wij terstond contact met u op. Ga hier naar onze contactgegevens.

Slimmere promotie van vastgoed loont
Voor ontwikkelaars en makelaar

Lees meer