Bezoekadres

Tongerlostraat 35
5975 NC Sevenum

T: 077 - 3333 000
E: info@onroerendgoedpromotie.nl

Huizenpartner.nl FacebookHuizenpartner.nl Blogspot
 

Vastgoedmarketing™

Onroerendgoedpromotie.nl brengt professionele en particuliere kopers en verkopers op een vernieuwende en efficiënte wijze tot elkaar met haar Vastgoedmarketingproces™. Vastgoed wordt zo opvallend anders, met de beste uitstraling en service voor de juiste doelgroepen in de markt gezet. Hierdoor worden optimale opbrengsten en minimaal risico gegarandeerd.
Promotie is onze professie.

Fase 3 Verkoop

Direct raak vastgoedmarketing!™ garandeert dat uw nieuwbouwproject optimaal opvalt, met de juiste beleving, en vindbaar is voor de gedefinieerde doelgroep. Interactiviteit, visualisaties en detailinformatie wisselen elkaar gebalanceerd af. De meest professioneel presentatie van uw project met alle gekozen marketingbouwstenen en –kanalen maken het geheel compleet. Kandidaat-kopers melden zich aan. U heeft op ieder moment, real-time inzicht in uw verkoopproces.

Werkwijze

Belangstellenden kunnen zich inschrijven en registreren, digitaal op uw eigen projectwebsite of nog steeds traditioneel via een formulier of via telefoon. Eventueel kunnen we hier de volledige telefonie naar uw kantoor of makelaar routen via gemakkelijk onthoudbare en gratis direct raak!-nummers zoals 0800-HUISINFO of 0800-NIEUWBOUW. Alles wordt gedaan voor de beste koopbeleving van de consument. Ondertussen heeft u gedurende de verkoopfase continu toezicht op voortgang van het project met de daarbij behorende potentiële kopers, reserverings- en verkocht-lijsten met alle bijbehorende statistieken. Geïnteresseerden met een reservering kunnen online of via een ander medium (ROM, USB, papier) efficiënt toegang tot alle belangrijke contractstukken krijgen. Op basis van deze informatie is op elk moment fine-tuning mogelijk van de ingezette bouwstenen in het vastgoedmarketingproces.

Uw website en alle bijbehorende marketingbouwstenen worden eenduidig door ons beheerd. Aanpassingen worden automatisch en snel verwerkt, zodat uw projectpositionering en -huisstijl gegarandeerd over alle bouwstenen dezelfde is en elkaar blijft versterken.

 

*NIEUW* Verkoopdienstverlening

Onroerendgoepromotie heeft uit eigen ervaring geleerd dat er veel ruimte is voor verbetering in de persoonlijke en interactieve verkoop van vastgoed. Eigenlijk een logische vervolgstap op onze onderscheidende direct raak promotiedienstverlening! Want hoe zorg je ervoor dat de vele kandidaat-kopers die ‘a’ gezegd hebben in het succesvol verlopen promotieproces, ook ‘b’ zeggen in het aansluitende verkoopproces; wordt het koopcontract getekend?
Optimale bereikbaarheid, professionaliteit van de verkoopstaf, 120% kennis van uw project en 120% verkoopinspanning voor uw project, van het eerste tot en met het laatst verkochte object, zijn volgens ons de sleutelwoorden. Nu ontbreken ze vaak. Door onze verkoopstaf hierop goed in te richten, met onze eigen beloningsfilosofie, is totale verkoop van uw project binnen 4-5 maanden eerder regel dan uitzondering.

Het totale contracthuishouden inclusief meer- en minderwerk wordt door ons opgepakt en efficiënt georganiseerd. Al dan niet in combinatie met een financiële partner zorgen we dat er direct een financiële check plaatsvindt en alleen opties worden verstrekt aan de juiste gegadigden. De laatste onzekerheden van belangstellenden worden professioneel met echte kennis van het project weggenomen. Belangstellenden worden ontvangen in een omgeving die puur de identiteit van uw project uitstraalt of worden individueel thuis in hun eigen vertrouwde omgeving bezocht. Een totale verkoop binnen 4-5 maanden is zo eerder regel dan uitzondering.

Onroerendgoedpromotie levert tegen zeer concurrerende tarieven, vergeleken met de bekende en traditionele makelaarstarieven, een persoonlijke en top-verkoopdienstverlening in geheel Nederland.

 

Breng mij nu naar
Fase 1 Start doelgroeporiëntatie
Fase 2 Start voorinformatie
Fase 3 Start verkoop
Fase 4 Start bouw
Fase 5 Start oplevering

Wilt u zich verder laten informeren, maak dan een afspraak met Marwin Dekkers of Marjolein Bull. Of laat uw gegevens even achter in ons formulier, dan nemen wij terstond contact met u op. Ga hier naar onze contactgegevens.

Slimmere promotie van vastgoed loont
Voor ontwikkelaars en makelaar

Lees meer